Star Radio Makedonija

Native Flashradio V4

Please wait for 10-20 seconds to Load.

Star Radio Makedonija

About Star Radio Makedonija:

A new sensation and Heart of Noth Macedonia “Star Radio Makedonija” makes your day memorable with its vast variety of songs. Infuses energy for your workday and relax your mind and soul when you want it that way. Listen to the wonderful melodious songs of your choice all day long. “Star Radio Makedonija” is fully customized internet radio station which provided you with 100% satisfaction.
Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Star Radio Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top