Radio Dervendi

Native Flashradio V4

Please wait for 10-20 seconds to Load.

Radio Dervendi

About Radio Dervendi:

A new sensation and Heart of Noth Macedonia “Radio Dervendi” makes your day memorable with its vast variety of songs. Infuses energy for your workday and relax your mind and soul when you want it that way. Listen to the wonderful melodious songs of your choice all day long. “Radio Dervendi” is fully customized internet radio station which provided you with 100% satisfaction.
Përshëndetje të nderuar fansa të faqes, kemi fillu me radion tonë dhe kemi nevoj për modernator, kështu që të gjithë që mendojn dhe e ndjejn veten se duan të jenë modernator dmth të mbajn radio emisione në radion tonë do të jenë të mikpritur, për më shumë informacione na kontaktoni në privat mesazh, respekte nga stafi i faqes.

Radio Dervendi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top